กระบวนการผลิตข้าวกล้องงอกและข้าวงอกนึ่งที่เหมาะสมต่อการเพิ่มคุณค่าสารอาหารในข้าวพื้นเมืองที่มีศักยภาพของภาคใต้
Germinated brown rice and germinate parboiled rice process to increase the nutritional value of potential upland rice in the South area
dc.contributor.author | Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล | en_US |
dc.contributor.author | Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห | en_US |
dc.contributor.author | Perapong Pungyum | พีรพงษ์ พึ่งแย้ม | en_US |
dc.date.accessioned | 2021-01-15T08:17:48Z | |
dc.date.available | 2021-01-15T08:17:48Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2015 | |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | Rajamangala University of Technology Srivijaya | en_US |
dc.subject | ข้าวกล้องงอก | en_US |
dc.subject | ข้าวงอกนึ่ง | en_US |
dc.subject | ข้าวพื้นเมือง | en_US |
dc.title | กระบวนการผลิตข้าวกล้องงอกและข้าวงอกนึ่งที่เหมาะสมต่อการเพิ่มคุณค่าสารอาหารในข้าวพื้นเมืองที่มีศักยภาพของภาคใต้ | en_US |
dc.title | Germinated brown rice and germinate parboiled rice process to increase the nutritional value of potential upland rice in the South area | en_US |
dc.type | Research Reports | en_US |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Research Reports [86]
รายงานการวิจัย