Show simple item record

Modification of dietary fiber from cassava pulp for reduction of heavy metal by assessment of their heavy metal bioaccessibility inhibition and Intestinal Uptake using an in vitro digestion/Caco-2 cell

dc.contributor.authorNatta Kachenpukdee | นัฏฐา คเชนทร์ภักดีen_US
dc.date.accessioned2021-01-15T08:30:54Z
dc.date.available2021-01-15T08:30:54Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2016
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectกากมันสาปะหลังen_US
dc.subjectใยอาหารen_US
dc.subjectการดัดแปลงใยอาหารen_US
dc.subjectชีวภาพพร้อมใช้โลหะหนักen_US
dc.titleการดัดแปลงใยอาหารจากกากมันสำปะหลังเพื่อลดการดูดซึมโลหะหนักโดยการประเมินการยับยั้งชีวภาพพร้อมใช้และการดูดซึมโลหะหนักในลำไส้ ด้วยวิธี In vitro digestion/Caco-2 modelen_US
dc.titleModification of dietary fiber from cassava pulp for reduction of heavy metal by assessment of their heavy metal bioaccessibility inhibition and Intestinal Uptake using an in vitro digestion/Caco-2 cellen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record