การดัดแปลงใยอาหารจากกากมันสำปะหลังเพื่อลดการดูดซึมโลหะหนักโดยการประเมินการยับยั้งชีวภาพพร้อมใช้และการดูดซึมโลหะหนักในลำไส้ ด้วยวิธี In vitro digestion/Caco-2 model
Modification of dietary fiber from cassava pulp for reduction of heavy metal by assessment of their heavy metal bioaccessibility inhibition and Intestinal Uptake using an in vitro digestion/Caco-2 cell
dc.contributor.author | Natta Kachenpukdee | นัฏฐา คเชนทร์ภักดี | en_US |
dc.date.accessioned | 2021-01-15T08:30:54Z | |
dc.date.available | 2021-01-15T08:30:54Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2016 | |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | Rajamangala University of Technology Srivijaya | en_US |
dc.subject | กากมันสาปะหลัง | en_US |
dc.subject | ใยอาหาร | en_US |
dc.subject | การดัดแปลงใยอาหาร | en_US |
dc.subject | ชีวภาพพร้อมใช้โลหะหนัก | en_US |
dc.title | การดัดแปลงใยอาหารจากกากมันสำปะหลังเพื่อลดการดูดซึมโลหะหนักโดยการประเมินการยับยั้งชีวภาพพร้อมใช้และการดูดซึมโลหะหนักในลำไส้ ด้วยวิธี In vitro digestion/Caco-2 model | en_US |
dc.title | Modification of dietary fiber from cassava pulp for reduction of heavy metal by assessment of their heavy metal bioaccessibility inhibition and Intestinal Uptake using an in vitro digestion/Caco-2 cell | en_US |
dc.type | Research Reports | en_US |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Research Reports [86]
รายงานการวิจัย