Show simple item record

Study of Appropriate Packaging for Keeping Dried Salted Fish Produced in Trang Province

dc.contributor.authorChompunooch Somaree | ชมพูนุช โสมาลีย์en_US
dc.contributor.authorChakhriya Chalad | ชาคริยา ฉลาดen_US
dc.date.accessioned2021-01-16T15:42:20Z
dc.date.available2021-01-16T15:42:20Z
dc.date.issued2004
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2042
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectการถนอมอาหารen_US
dc.subjectบรรจุภัณฑ์อาหารen_US
dc.subjectการบรรจุหีบห่อen_US
dc.subjectปลาเค็มen_US
dc.titleศึกษาสภาพการบรรจุที่เหมาะสมต่อการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์ปลาเค็มที่ผลิตในจังหวัดตรังen_US
dc.titleStudy of Appropriate Packaging for Keeping Dried Salted Fish Produced in Trang Provinceen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record