Show simple item record

Processing, storage condition and product packaging on histamine formation on dried salted Slender queen fish (Scomberoides Iysan)

dc.contributor.authorSupraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดชen_US
dc.contributor.authorUraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุลen_US
dc.date.accessioned2021-01-18T04:09:42Z
dc.date.available2021-01-18T04:09:42Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2050
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectกระบวนการผลิตen_US
dc.subjectสภาวะการเก็บรักษาen_US
dc.subjectการบรรจุหีบห่อen_US
dc.subjectการถนอมอาหารen_US
dc.subjectปลาสีเสียดเค็มen_US
dc.titleผลของกระบวนการผลิต สภาวะการเก็บรักษา และการบรรจุต่อการเกิดฮีสตามีนในปลาสีเสียดเค็มen_US
dc.titleProcessing, storage condition and product packaging on histamine formation on dried salted Slender queen fish (Scomberoides Iysan)en_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record