Show simple item record

Effect of Ultraviolet-C radiation on quality change of Tai-Plaa curry paste during preservation

dc.contributor.authorChompunooch Somalee | ชมพูนุช โสมาลีย์en_US
dc.contributor.authorKanitsorn Boonrat | คณิศร บุญรัตน์en_US
dc.date.accessioned2021-01-18T08:08:59Z
dc.date.available2021-01-18T08:08:59Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2058
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectรังสีอัลตร้าไวโอเลต-ซีen_US
dc.subjectการเปลี่ยนแปลงคุณภาพen_US
dc.subjectการเก็บรักษาen_US
dc.subjectแกงไตปลาแห้งสาเร็จรูปen_US
dc.subjectการถนอมอาหารen_US
dc.subjectอาหารปรุงสำเร็จen_US
dc.titleศึกษาผลการฉายรังสีอัลตร้าไวโอเลต-ซีต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพในการเก็บรักษาแกงไตปลาแห้งสำเร็จรูปen_US
dc.titleEffect of Ultraviolet-C radiation on quality change of Tai-Plaa curry paste during preservationen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record