การผลิตและควบคุมสารออกฤทธิ์เคอร์คูมินอยด์และน้ำมันหอมระเหยของสมุนไพรว่านชักมดลูก ภายใต้การจัดการแสง ชนิด และอัตราปุ๋ย
Production and controlling for active chemical ingredient curcuminoids and essential oil of Curcuma xanthorrhiza in relation to light, source and rate of fertilizers
dc.contributor.author | Pranee Rattananupong | ปราณี รัตนานุพงศ์ | en_US |
dc.contributor.author | Tanad Rattananupong | ถนัด รัตนานุพงศ์ | en_US |
dc.contributor.author | Sarakam Keawtasi | สารคาม แก้วทาสี | en_US |
dc.date.accessioned | 2021-01-18T14:09:48Z | |
dc.date.available | 2021-01-18T14:09:48Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.uri | https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2062 | |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | Rajamangala University of Technology Srivijaya | en_US |
dc.subject | สารออกฤทธิ์ | en_US |
dc.subject | น้ำมันหอมระเหย | en_US |
dc.subject | ว่านชักมดลูก | en_US |
dc.subject | เคอร์คูมินอยด์ | en_US |
dc.title | การผลิตและควบคุมสารออกฤทธิ์เคอร์คูมินอยด์และน้ำมันหอมระเหยของสมุนไพรว่านชักมดลูก ภายใต้การจัดการแสง ชนิด และอัตราปุ๋ย | en_US |
dc.title | Production and controlling for active chemical ingredient curcuminoids and essential oil of Curcuma xanthorrhiza in relation to light, source and rate of fertilizers | en_US |
dc.type | Research Reports | en_US |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Research Reports [114]
รายงานการวิจัย