Show simple item record

Production and controlling for active chemical ingredient curcuminoids and essential oil of Curcuma xanthorrhiza in relation to light, source and rate of fertilizers

dc.contributor.authorPranee Rattananupong | ปราณี รัตนานุพงศ์en_US
dc.contributor.authorTanad Rattananupong | ถนัด รัตนานุพงศ์en_US
dc.contributor.authorSarakam Keawtasi | สารคาม แก้วทาสีen_US
dc.date.accessioned2021-01-18T14:09:48Z
dc.date.available2021-01-18T14:09:48Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2062
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectสารออกฤทธิ์en_US
dc.subjectน้ำมันหอมระเหยen_US
dc.subjectว่านชักมดลูกen_US
dc.subjectเคอร์คูมินอยด์en_US
dc.titleการผลิตและควบคุมสารออกฤทธิ์เคอร์คูมินอยด์และน้ำมันหอมระเหยของสมุนไพรว่านชักมดลูก ภายใต้การจัดการแสง ชนิด และอัตราปุ๋ยen_US
dc.titleProduction and controlling for active chemical ingredient curcuminoids and essential oil of Curcuma xanthorrhiza in relation to light, source and rate of fertilizersen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record