Show simple item record

Separation and purification process of Ethanol from fermentation broth of rice noodle wastewater

dc.contributor.authorChanika Saenge Chooklin | ฌานิกา แซ่แง่ ชูกลิ่นen_US
dc.date.accessioned2021-01-20T02:09:14Z
dc.date.available2021-01-20T02:09:14Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2090
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectน้ำทิ้งโรงงานขนมจีนen_US
dc.subjectไฮโดรไลซีสen_US
dc.subjectการกลั่นen_US
dc.subjectการหมักen_US
dc.subjectเอทานอลen_US
dc.titleกระบวนการแยกและทำบริสุทธิ์เอทานอลจากน้ำหมักของน้ำทิ้งโรงงานขนมจีนen_US
dc.titleSeparation and purification process of Ethanol from fermentation broth of rice noodle wastewateren_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record