Show simple item record

Development of ready to eat shellfish soup enhanced with herbs upgraded to product of Ban Pak-Klong community enterprise, Trang

dc.contributor.authorChompunooch Somaree | ชมพูนุช โสมาลีย์en_US
dc.contributor.authorSupraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดชen_US
dc.contributor.authorSirinad Jongrak | สิรินาฏ จงรักษ์en_US
dc.date.accessioned2021-01-20T10:48:57Z
dc.date.available2021-01-20T10:48:57Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2108
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectซุปหอยen_US
dc.subjectสมุนไพรen_US
dc.subjectหอยen_US
dc.subjectคุณค่าทางโภชนาการของซุปen_US
dc.subjectคุณค่าทางโภชนาการen_US
dc.titleพัฒนาผลิตภัณฑ์ซุปหอยเสริมสมุนไพรพร้อมบริโภคเพื่อยกระดับให้เป็นผลิตภัณฑ์ชุมชนของกลุ่มวิสาหกิจชุมชนบ้านปากคลอง จ.ตรังen_US
dc.titleDevelopment of ready to eat shellfish soup enhanced with herbs upgraded to product of Ban Pak-Klong community enterprise, Trangen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record