การประยุกต์ใช้สาหร่ายสีแดงน้้าจืดเป็นสารเร่งสีปลาทอง
Application of Freshwater Red Alga, Caloglossa beccarii DeToni on Color Enhancement in Goldfish, Carassius auratus Linnaeus
dc.contributor.author | Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล | en_US |
dc.contributor.author | Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล | en_US |
dc.contributor.author | Wanninee Chankaew | วรรณิณี จันทร์แก้ว | en_US |
dc.date.accessioned | 2021-05-03T02:19:19Z | |
dc.date.available | 2021-05-03T02:19:19Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2328 | |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | Rajamangala University of Technology Srivijaya | en_US |
dc.subject | สาหร่ายน้ำจืด | en_US |
dc.subject | สาหร่ายสีแดงน้ำจืด | en_US |
dc.subject | สารสี | en_US |
dc.subject | ปลาทอง | en_US |
dc.subject | Caloglossa beccarii DeToni | en_US |
dc.title | การประยุกต์ใช้สาหร่ายสีแดงน้้าจืดเป็นสารเร่งสีปลาทอง | en_US |
dc.title | Application of Freshwater Red Alga, Caloglossa beccarii DeToni on Color Enhancement in Goldfish, Carassius auratus Linnaeus | en_US |
dc.type | Research Reports | en_US |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Research Reports [130]
รายงานการวิจัย