Show simple item record

Storage times of stale Tub Tim Chumphae paddy rices to protein, fat content and bioactive compounds

dc.contributor.authorUraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุลen_US
dc.contributor.authorWattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุลen_US
dc.date.accessioned2021-05-03T02:39:03Z
dc.date.available2021-05-03T02:39:03Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2329
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectข้าวเปลือกen_US
dc.subjectสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพen_US
dc.subjectข้าวทับทิมชุมแพen_US
dc.titleระยะเวลาการเก็บรักษาข้าวเปลือก ต่อปริมาณไขมัน โปรตีน และสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพในข้าวเก่าทับทิมชุมแพen_US
dc.titleStorage times of stale Tub Tim Chumphae paddy rices to protein, fat content and bioactive compoundsen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record