Show simple item record

Supplementation of synthesized organic acids in soybean paste fermentation for safety consumption of Ban Kwai Community Enterprise Group, Na Yong District Trang Province

dc.contributor.authorChutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริตen_US
dc.contributor.authorSupraaewpan Lohalausanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดชen_US
dc.contributor.authorNatta Kachenpukdee | นัฏฐา คเชนทร์ภักดีen_US
dc.date.accessioned2021-05-03T03:01:30Z
dc.date.available2021-05-03T03:01:30Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2330
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectกรดกรดซิตริกen_US
dc.subjectกรดอะซิติกen_US
dc.subjectกรดแลกติกen_US
dc.subjectวิสาหกิจชุมชนen_US
dc.subjectการถนอมอาหารen_US
dc.titleการพัฒนากระบวนการยืดอายุการเก็บรักษาเต้าเจี้ยวของวิสาหกิจชุมชน บ้านบนควน อำเภอนาโยง จังหวัดตรัง เพื่อความปลอดภัยในการบริโภคen_US
dc.titleSupplementation of synthesized organic acids in soybean paste fermentation for safety consumption of Ban Kwai Community Enterprise Group, Na Yong District Trang Provinceen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record