Show simple item record

Nutritional value and Important Phytochemicals in sea grapes (Caulerpa lentillifera) cultured with different nutrient levels

dc.contributor.authorUraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุลen_US
dc.contributor.authorWattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุลen_US
dc.contributor.authorManoch khamcharoen | มาโนช ขำเจริญen_US
dc.date.accessioned2021-05-03T03:46:11Z
dc.date.available2021-05-03T03:46:11Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2332
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectคุณค่าทางโภชนาการen_US
dc.subjectสาหร่ายพวงองุ่นen_US
dc.titleคุณค่าทางโภชนการและสารพฤกษเคมีที่สำคัญในสาหร่ายพวงองุ่น (Caulerpa lentillifera) ที่เลี้ยงด้วยระดับธาตุอาหารต่างกันen_US
dc.titleNutritional value and Important Phytochemicals in sea grapes (Caulerpa lentillifera) cultured with different nutrient levelsen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record