Show simple item record

Physico-chemical properties and bio-functional substances in quickly cooked products of germinated brown rice mixed with three species

dc.contributor.authorUraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุลen_US
dc.contributor.authorSupaluk Sudkhao | ศุภลักษณ์ สุดขาวen_US
dc.contributor.authorPeerapong Puengyam | พีรพงษ์ พึ่งแย้มen_US
dc.date.accessioned2021-05-04T03:24:25Z
dc.date.available2021-05-04T03:24:25Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2348
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectคุณภาพทางเคมี-กายภาพen_US
dc.subjectสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพen_US
dc.subjectข้าวกล้องงอกen_US
dc.subjectbio-functional substancesen_US
dc.titleคุณภาพทางเคมี-กายภาพ และสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพในผลิตภัณฑ์ข้าวกล้องงอกหุงสุกเร็วจากข้าวกล้องงอกผสม 3 สายพันธุ์en_US
dc.titlePhysico-chemical properties and bio-functional substances in quickly cooked products of germinated brown rice mixed with three speciesen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record