Show simple item record

Effects of processing to changing on bioactive compounds in the sea grapes (Caulerpa lentillifera)

dc.contributor.authorUraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุลen_US
dc.contributor.authorWattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุลen_US
dc.contributor.authorManoch Chamcharoen | มาโนช ขำเจริญen_US
dc.date.accessioned2021-05-04T05:20:17Z
dc.date.available2021-05-04T05:20:17Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2351
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectการแปรรูปen_US
dc.subjectสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพen_US
dc.subjectสาหร่ายพวงองุ่นen_US
dc.subjectC. lentilliferaen_US
dc.titleผลของการแปรรูปต่อการเปลี่ยนแปลงปริมาณของสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพในสาหร่ายพวงองุ่น (Caulerpa lentillifera)en_US
dc.titleEffects of processing to changing on bioactive compounds in the sea grapes (Caulerpa lentillifera)en_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record