Show simple item record

Effective of Melaleuca cajuputi and Syzygium gratum extracts to inhibit bacterial pathogens in shrimp and fish

dc.contributor.authorSunanta Khongsai | สุนันทา ข้องสายen_US
dc.contributor.authorUton Charoendat | อุทร เจริญเดชen_US
dc.contributor.authorLuksamee Vittaya | ลักษมี วิทยาen_US
dc.date.accessioned2021-05-06T05:47:57Z
dc.date.available2021-05-06T05:47:57Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2364
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectเสม็ดขาวen_US
dc.subjectเสม็ดแดงen_US
dc.subjectแบคทีเรียก่อโรคในกุ้งen_US
dc.subjectแบคทีเรียก่อโรคในปลาen_US
dc.subjectโรคในสัตว์น้ำen_US
dc.titleประสิทธิภาพของสารสกัดจากเสม็ดขาวและเสม็ดแดงที่ส่งผลต่อการยับยั้งเชื้อแบคทีเรียก่อโรคในกุ้งและปลาen_US
dc.titleEffective of Melaleuca cajuputi and Syzygium gratum extracts to inhibit bacterial pathogens in shrimp and fishen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record