Show simple item record

Comparison of Nutritional Value, Heavy Metal Residue, Pigment and Antioxidant Activity of Water Meal (Wolffia) between Natural and Cultured

dc.contributor.authorWanninee Chankaew | วรรณิณี จันทร์แก้วen_US
dc.contributor.authorAmphorn Rattanamisik | อัมพร รัตนมูสิกen_US
dc.date.accessioned2021-05-15T13:38:24Z
dc.date.available2021-05-15T13:38:24Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2492
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectการเลี้ยงen_US
dc.subjectอนุมูลอิสระen_US
dc.subjectไข่ผาen_US
dc.subjectโลหะหนักen_US
dc.subjectคุณค่าทางโภชนาการen_US
dc.titleเปรียบเทียบคุณค่าทางโภชนาการ โลหะหนักตกค้าง สารสี และฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของไข่น้ำ(Wolffia) จากธรรมชาติและการเลี้ยงen_US
dc.titleComparison of Nutritional Value, Heavy Metal Residue, Pigment and Antioxidant Activity of Water Meal (Wolffia) between Natural and Cultureden_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record