Show simple item record

Efficiency of Food with Composition of Coconut Oil with Extracted from Curcumin (Curcuma zedoaria) to Immune System of Pacific White Shrimp (Litopenaeus vannamei)

dc.contributor.authorNorasing Penprapai | นรสิงห์ เพ็ญประไพen_US
dc.contributor.authorPensri Penprapai | เพ็ญศรี เพ็ญประไพen_US
dc.contributor.authorAmporn Ratanamusik | อัมพร รัตนมูสิกen_US
dc.contributor.authorManoch Chumchareon | มาโนช ขำเจริญen_US
dc.date.accessioned2021-05-15T14:00:08Z
dc.date.available2021-05-15T14:00:08Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2493
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectน้ำมันมะพร้าวen_US
dc.subjectขมิ้นอ้อยen_US
dc.subjectระบบภูมิคุ้มกันen_US
dc.subjectกุ้งขาวแวนนาไมen_US
dc.subjectLitopenaeus vannameien_US
dc.titleประสิทธิภาพของอาหารที่มีส่วนผสมของน้ำมันมะพร้าวที่มีสารสกัดจากขมิ้นอ้อยต่อระบบภูมคุ้มกันของกุ้งขาวแวนนาไมen_US
dc.titleEfficiency of Food with Composition of Coconut Oil with Extracted from Curcumin (Curcuma zedoaria) to Immune System of Pacific White Shrimp (Litopenaeus vannamei)en_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record