Show simple item record

Optimization For the Drying of chilli in a combined infrared And Vibration.

dc.contributor.authorChalotron Sakmas | ชโลธร ศักดิ์มาศen_US
dc.contributor.authorSattawat Thanimkarn | เศรษฐวัฒน์ ถนิมกาญจน์en_US
dc.contributor.authorChavakorn Muksan | ชวกร มุกสานen_US
dc.date.accessioned2021-05-16T14:33:33Z
dc.date.available2021-05-16T14:33:33Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2504
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectการหาสภาวะที่เหมาะสมen_US
dc.subjectการสั่นสะเทือนen_US
dc.subjectการอบแห้งen_US
dc.subjectอินฟราเรดen_US
dc.subjectพริกen_US
dc.titleการหาสภาวะที่เหมาะสมของพริกขี้หนูอบแห้งด้วยวิธีอบแห้งแบบอินฟราเรดร่วมกับการสั่นสะเทือนen_US
dc.titleOptimization For the Drying of chilli in a combined infrared And Vibration.en_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record