Show simple item record

Design of Dried Machine with Combined Microwave and Hot-Air in Dry Seabass Skins Process for Koh Yo -T.M.P Products Group

dc.contributor.authorSugchai Tantiviwat | ศักดิ์ชัย ตันติวิวัทน์en_US
dc.contributor.authorVirayuth Jantaragsa | วีระยุทธ จันทรักษาen_US
dc.date.accessioned2020-04-23T04:41:24Z
dc.date.available2020-04-23T04:41:24Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/250
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectการอบแห้งด้วยไมโครเวฟen_US
dc.subjectกระบวนการผลิตen_US
dc.subjectการคายน้ำen_US
dc.subjectอัตราการทำแห้งen_US
dc.subjectปลากะพงen_US
dc.subjectSeabass Skinsen_US
dc.subjectDried Machineen_US
dc.titleการออกแบบเครื่องอบในกระบวนการผลิตหนังปลากะพงแห้งด้วยไมโครเวฟร่วมกับลมร้อนสำหรับกลุ่ม เกาะยอ ที.เอ็ม.ที. โปรดักส์en_US
dc.titleDesign of Dried Machine with Combined Microwave and Hot-Air in Dry Seabass Skins Process for Koh Yo -T.M.P Products Groupen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record