การออกแบบเครื่องอบในกระบวนการผลิตหนังปลากะพงแห้งด้วยไมโครเวฟร่วมกับลมร้อนสำหรับกลุ่ม เกาะยอ ที.เอ็ม.ที. โปรดักส์
Design of Dried Machine with Combined Microwave and Hot-Air in Dry Seabass Skins Process for Koh Yo -T.M.P Products Group
dc.contributor.author | Sugchai Tantiviwat | ศักดิ์ชัย ตันติวิวัทน์ | en_US |
dc.contributor.author | Virayuth Jantaragsa | วีระยุทธ จันทรักษา | en_US |
dc.date.accessioned | 2020-04-23T04:41:24Z | |
dc.date.available | 2020-04-23T04:41:24Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/250 | |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | Rajamangala University of Technology Srivijaya | en_US |
dc.subject | การอบแห้งด้วยไมโครเวฟ | en_US |
dc.subject | กระบวนการผลิต | en_US |
dc.subject | การคายน้ำ | en_US |
dc.subject | อัตราการทำแห้ง | en_US |
dc.subject | ปลากะพง | en_US |
dc.subject | Seabass Skins | en_US |
dc.subject | Dried Machine | en_US |
dc.title | การออกแบบเครื่องอบในกระบวนการผลิตหนังปลากะพงแห้งด้วยไมโครเวฟร่วมกับลมร้อนสำหรับกลุ่ม เกาะยอ ที.เอ็ม.ที. โปรดักส์ | en_US |
dc.title | Design of Dried Machine with Combined Microwave and Hot-Air in Dry Seabass Skins Process for Koh Yo -T.M.P Products Group | en_US |
dc.type | Research Reports | en_US |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Research Reports [42]
รายงานการวิจัย