การวิเคราะห์หาปริมาณวิตามีนซีในเงาะอบแห้ง
Analysis of vitamin C in dried ramlutan
dc.contributor.author | Malinee Chinnanon | มาลินี ฉินนานนท์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2021-05-28T02:26:27Z | |
dc.date.available | 2021-05-28T02:26:27Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.uri | https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2640 | |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | Rajamangala University of Technology Srivijaya | en_US |
dc.subject | วิตามีนซี | en_US |
dc.subject | เงาะอบแห้ง | en_US |
dc.subject | การอบแห้ง | en_US |
dc.title | การวิเคราะห์หาปริมาณวิตามีนซีในเงาะอบแห้ง | en_US |
dc.title | Analysis of vitamin C in dried ramlutan | en_US |
dc.type | Research Reports | en_US |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Research Reports [130]
รายงานการวิจัย