Show simple item record

Developing of quality crab meat and value to the by product and product local product for fishery community Sikoa district,Trang province

dc.contributor.authorChompunooch Somalee | ชมพูนุช โสมาลีย์en_US
dc.date.accessioned2021-05-28T02:30:32Z
dc.date.available2021-05-28T02:30:32Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2641
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์ชุมชนen_US
dc.subjectการเพิ่มมูลค่าen_US
dc.subjectคุณภาพอาหารen_US
dc.subjectคุณภาพเนื้อปูen_US
dc.subjectเนื้อปูแกะen_US
dc.titleการพัฒนาคุณภาพเนื้อปูแกะขายและสร้างมูลค่าเพิ่มให้กับเศษเหลือเพื่อเป็นผลิตภัณฑ์ชุมชนของชาวประมงอำเภอสิเกา จังหวัดตรังen_US
dc.titleDeveloping of quality crab meat and value to the by product and product local product for fishery community Sikoa district,Trang provinceen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record