Show simple item record

Effects of ozonated water and lactic acid on the shelf life of fresh and pasteurized shucked oyster (Crassostrea belcheri)

dc.contributor.authorSupraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดชen_US
dc.date.accessioned2021-05-28T04:56:17Z
dc.date.available2021-05-28T04:56:17Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2647
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectสารละลายโอโซนen_US
dc.subjectกรดแลกติกen_US
dc.subjectหอยนางรมen_US
dc.subjectพาสเจอร์ไรส์en_US
dc.titleผลของสารละลายโอโซนและกรดแลกติกต่ออายุการเก็บรักษาเนื้อหอยนางรม (Crassostreabelcheri) สดและพาสเจอร์ไรส์en_US
dc.titleEffects of ozonated water and lactic acid on the shelf life of fresh and pasteurized shucked oyster (Crassostrea belcheri)en_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record