Show simple item record

A Comparative Study the Stability of Virgin Coconut Oil and Coconut Oil With Extracted Ginger

dc.contributor.authorPensri Penprapai | เพ็ญศรี เพ็ญประไพen_US
dc.date.accessioned2021-06-01T12:57:07Z
dc.date.available2021-06-01T12:57:07Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2759
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectความคงตัวen_US
dc.subjectน้ำมันมะพร้าวen_US
dc.subjectน้ำมันมะพร้าวบริสุทธิ์en_US
dc.subjectขิงen_US
dc.titleเปรียบเทียบความคงตัวของน้ำมันมะพร้าวบริสุทธิ์และน้ำมันมะพร้าวที่มีสารสกัดสำคัญจากขิงen_US
dc.titleA Comparative Study the Stability of Virgin Coconut Oil and Coconut Oil With Extracted Gingeren_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record