Show simple item record

Process Development of Torch Ginger Tea on Antioxidant Activity and Phenolic Compounds

dc.contributor.authorSuwanna Pholmai | สุวรรณา ผลใหม่en_US
dc.contributor.authorChadaporn Kleangchan | ชฎาพร เกลี้ยงจันทร์en_US
dc.date.accessioned2021-06-04T14:28:46Z
dc.date.available2021-06-04T14:28:46Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2826
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectกระบวนการผลิตen_US
dc.subjectดอกดาหลาen_US
dc.subjectฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระen_US
dc.subjectสารประกอบฟีนอลิกen_US
dc.titleการพัฒนากระบวนการผลิตชาชงดอกดาหลาต่อฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระและปริมาณสารประกอบฟีนอลิกen_US
dc.titleProcess Development of Torch Ginger Tea on Antioxidant Activity and Phenolic Compoundsen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record