การพัฒนากระบวนการผลิตชาชงดอกดาหลาต่อฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระและปริมาณสารประกอบฟีนอลิก
Process Development of Torch Ginger Tea on Antioxidant Activity and Phenolic Compounds
dc.contributor.author | Suwanna Pholmai | สุวรรณา ผลใหม่ | en_US |
dc.contributor.author | Chadaporn Kleangchan | ชฎาพร เกลี้ยงจันทร์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2021-06-04T14:28:46Z | |
dc.date.available | 2021-06-04T14:28:46Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2826 | |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | Rajamangala University of Technology Srivijaya | en_US |
dc.subject | กระบวนการผลิต | en_US |
dc.subject | ดอกดาหลา | en_US |
dc.subject | ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระ | en_US |
dc.subject | สารประกอบฟีนอลิก | en_US |
dc.title | การพัฒนากระบวนการผลิตชาชงดอกดาหลาต่อฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระและปริมาณสารประกอบฟีนอลิก | en_US |
dc.title | Process Development of Torch Ginger Tea on Antioxidant Activity and Phenolic Compounds | en_US |
dc.type | Research Reports | en_US |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Research Reports [86]
รายงานการวิจัย