Show simple item record

Effects of level of inclusion of wood vinegar on diet utilization in pigs

dc.contributor.authorPrawit Rodjan | ประวิทย์ รอดจันทร์en_US
dc.date.accessioned2021-06-08T14:18:11Z
dc.date.available2021-06-08T14:18:11Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2858
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectการใช้น้ำส้มควันไม้en_US
dc.titleผลของระดับการใช้น้ำส้มควันไม้ต่อการใช้ประโยชน์ได้ของอาหารในสุกรen_US
dc.titleEffects of level of inclusion of wood vinegar on diet utilization in pigsen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record