Show simple item record

dc.contributor.authorNantana Chauychuwong | นันทนา ช่วยชูวงศ์en_US
dc.date.accessioned2021-06-12T03:01:16Z
dc.date.available2021-06-12T03:01:16Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2942
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectอายุการเก็บรักษาen_US
dc.subjectวิธีการเก็บรักษาen_US
dc.subjectการเปลี่ยนแปลงทางเคมีen_US
dc.subjectเนื้อสุกรen_US
dc.titleอิทธิพลของอายุการเก็บและวิธีการเก็บรักษาต่อความนุ่มและการเปลี่ยนแปลงทางเคมีของเนื้อสุกรen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record