Show simple item record

Effects ofAntioxidants Supplementation : Andrographis paniculata, Turmeric and Vitamin E on Growth Performance,Meat Qualityand Fatty Acid Composition inGoat Meat

dc.contributor.authorNantana Chauychuwong | นันทนา ช่วยชูวงศ์en_US
dc.contributor.authorRatchasak Chuaychuwong | ราชศักดิ์ ช่วยชูวงศ์en_US
dc.contributor.authorKeatisak Soisuwan | เกียรติศักดิ์ สร้อยสุวรรณen_US
dc.date.accessioned2021-06-13T06:23:52Z
dc.date.available2021-06-13T06:23:52Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2973
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectสารต้านออกซิเดชันen_US
dc.subjectสมุนไพรen_US
dc.subjectฟ้าทะลายโจรen_US
dc.subjectขมิ้นชันen_US
dc.subjectวิตามินอีen_US
dc.subjectสมรรถภาพการผลิตen_US
dc.subjectคุณภาพเนื้อen_US
dc.subjectเนื้อแพะขุนen_US
dc.titleผลการเสริมสารต้านออกซิเดชันในรูปสมุนไพรฟ้าทะลายโจร ขมิ้นชันและวิตามินอี ในอาหารต่อสมรรถภาพการผลิต คุณภาพเนื้อและคุณภาพกรดไขมันของเนื้อแพะขุนen_US
dc.titleEffects ofAntioxidants Supplementation : Andrographis paniculata, Turmeric and Vitamin E on Growth Performance,Meat Qualityand Fatty Acid Composition inGoat Meaten_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record