Show simple item record

Effect of Dietary Vitamin E Supplementation on Improving Pork Quality

dc.contributor.authorNantana Chauychuwong | นันทนา ช่วยชูวงศ์en_US
dc.date.accessioned2021-06-14T09:05:54Z
dc.date.available2021-06-14T09:05:54Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2994
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectการเสริมวิตามินอีen_US
dc.subjectการปรับปรุงคุณภาพเนื้อสุกรen_US
dc.subjectคุณภาพเนื้อสุกรen_US
dc.titleอิทธิพลของการเสริมวิตามินอีในอาหารต่อการปรับปรุงคุณภาพเนื้อสุกรen_US
dc.titleEffect of Dietary Vitamin E Supplementation on Improving Pork Qualityen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record