Show simple item record

Productive Performance of Laying Hens in The Late Phase of Production as Influenced by Differing Dietary Metabbolizable Energy Digestible Lysine-Methionine Ratio and Calcium-Available Phosphorus Ratio

dc.contributor.authorKeatisak Soisuwan | เกียรติศักดิ์ สร้อยสุวรรณen_US
dc.contributor.authorNantana Chauychuwong | นันทนา ช่วยชูวงศ์en_US
dc.date.accessioned2021-06-15T14:27:01Z
dc.date.available2021-06-15T14:27:01Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3020
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectคุณภาพผลผลิตen_US
dc.subjectการเลี้ยงไก่en_US
dc.subjectกรดอะมิโนไลซีนen_US
dc.subjectเมทไธโอนีนen_US
dc.subjectไก่ไข่en_US
dc.titleสมรรถภาพและคุณภาพผลผลิตของไก่ไข่ในระยะช่วงท้ายของการเลี้ยงที่มีผลเนื่องจากระดับพลังงานใช้ประโยชน์ได้รวมทั้งสัดส่วนระหว่างกรดอะมิโนไลซีนและเมทไธโอนีนen_US
dc.titleProductive Performance of Laying Hens in The Late Phase of Production as Influenced by Differing Dietary Metabbolizable Energy Digestible Lysine-Methionine Ratio and Calcium-Available Phosphorus Ratioen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record