Show simple item record

Effect of Tapioca By-Product from Ethanol Production in Rations on Growth Performance of Goat fed with Napier Pak Chong 1 (Pennisetum purpureum cv. Pakchong 1) as Roughage Source

dc.contributor.authorWuttichai Seephueak | วุฒิชัย สีเผือกen_US
dc.contributor.authorYaowadee Tinsirisuk | เยาวดี ติณสิริสุขen_US
dc.contributor.authorBuntam Saeng-Keaw | บุญธรรม แสงแก้วen_US
dc.date.accessioned2021-06-16T14:36:23Z
dc.date.available2021-06-16T14:36:23Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3050
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectการผลิตเอทานอลen_US
dc.subjectการเจริญเติบโตของแพะen_US
dc.subjectหญ้าเนเปียร์ปากช่องen_US
dc.subjectอาหารข้นen_US
dc.subjectอาหารหยาบen_US
dc.titleผลของระดับผลพลอยได้จากการผลิตเอทานอลด้วยมันสำปะหลังในสูตรอาหารข้นต่อสมรรถภาพการเจริญเติบโตของแพะที่ใช้หญ้าเนเปียร์ปากช่อง 1 เป็นแหล่งอาหารหยาบen_US
dc.titleEffect of Tapioca By-Product from Ethanol Production in Rations on Growth Performance of Goat fed with Napier Pak Chong 1 (Pennisetum purpureum cv. Pakchong 1) as Roughage Sourceen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record