Show simple item record

The use of Sungyot rice flour in Brownle

dc.contributor.authorApiwan Somboondumrongkul | อภิว้น สมบูรณ์ดำรงกุลen_US
dc.contributor.authorPanyarad Luekhajon | ปัญญรัศม์ ลือขจรen_US
dc.contributor.authorJiraporn Srisaya | จิราพร ศรีสายะen_US
dc.date.accessioned2020-05-05T14:48:05Z
dc.date.available2020-05-05T14:48:05Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/331
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectอาหารสุขภาพen_US
dc.subjectข้าวสังข์หยดen_US
dc.subjectBrownleen_US
dc.titleการใช้แป้งข้าวสังข์หยดในผลิตภัณฑ์บราวนีen_US
dc.titleThe use of Sungyot rice flour in Brownleen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record