การใช้แป้งข้าวสังข์หยดในผลิตภัณฑ์บราวนี
The use of Sungyot rice flour in Brownle
dc.contributor.author | Apiwan Somboondumrongkul | อภิว้น สมบูรณ์ดำรงกุล | en_US |
dc.contributor.author | Panyarad Luekhajon | ปัญญรัศม์ ลือขจร | en_US |
dc.contributor.author | Jiraporn Srisaya | จิราพร ศรีสายะ | en_US |
dc.date.accessioned | 2020-05-05T14:48:05Z | |
dc.date.available | 2020-05-05T14:48:05Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/331 | |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | Rajamangala University of Technology Srivijaya | en_US |
dc.subject | อาหารสุขภาพ | en_US |
dc.subject | ข้าวสังข์หยด | en_US |
dc.subject | Brownle | en_US |
dc.title | การใช้แป้งข้าวสังข์หยดในผลิตภัณฑ์บราวนี | en_US |
dc.title | The use of Sungyot rice flour in Brownle | en_US |
dc.type | Research Reports | en_US |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Research Reports [44]
รายงานการวิจัย