การตรวจวัดปริมาณค่ากัมมันตภาพจำเพาะของนิวไคลด์รังสีธรรมชาติ (40 K 226 Ra และ 232 Th) และที่มนุษย์สร้างขึ้น (173 Cs) ในอาหารประเภทผัก และน้ำดื่มในพื้นที่จังหวัดภูเก็ต
Measurement of Specific Activity of Natural (40 K 226 Ra และ 232 Th) and Anthropogenic Radionuclides (173 Cs) in Vegetable and Drinking Water in Area of Phuket Privince (Thailand) by Using Gamma Ray Spectrometry Technique
dc.contributor.author | Atthachai Thavornsuwan | อัฎฐชัย ถาวรสุวรรณ | en_US |
dc.date.accessioned | 2021-07-06T14:22:58Z | |
dc.date.available | 2021-07-06T14:22:58Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3335 | |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | Rajamangala University of Technology Srivijaya | en_US |
dc.subject | ค่ากัมมันตภาพจำเพาะ | en_US |
dc.subject | นิวไคลด์รังสีธรรมชาติ | en_US |
dc.subject | อาหารประเภทผัก | en_US |
dc.subject | น้ำดื่ม | en_US |
dc.title | การตรวจวัดปริมาณค่ากัมมันตภาพจำเพาะของนิวไคลด์รังสีธรรมชาติ (40 K 226 Ra และ 232 Th) และที่มนุษย์สร้างขึ้น (173 Cs) ในอาหารประเภทผัก และน้ำดื่มในพื้นที่จังหวัดภูเก็ต | en_US |
dc.title | Measurement of Specific Activity of Natural (40 K 226 Ra และ 232 Th) and Anthropogenic Radionuclides (173 Cs) in Vegetable and Drinking Water in Area of Phuket Privince (Thailand) by Using Gamma Ray Spectrometry Technique | en_US |
dc.type | Research Reports | en_US |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Research Reports [47]
รายงานการวิจัย