Show simple item record

The effect of inhibition-browning agent on mesocard browning of aromatic coconut

dc.contributor.authorManu Jitrsing | มนู จิตรสิงห์en_US
dc.date.accessioned2021-07-06T14:49:07Z
dc.date.available2021-07-06T14:49:07Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3339
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectสารยับยั้งการเกิดสีen_US
dc.subjectมะพร้าวน้ำหอมen_US
dc.subjectเปลือกมะพร้าวen_US
dc.titleผลของสารยับยั้งการเกิดสีน้ำตาลบนเปลือกมะพร้าวน้ำหอมen_US
dc.titleThe effect of inhibition-browning agent on mesocard browning of aromatic coconuten_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record