Show simple item record

Product Development of Cake Stuff Cream Custard with Ripe Palmyrah Fruit Pulp

dc.contributor.authorJintana Charoennetkul | จินตนา เจริญเนตรกุลen_US
dc.date.accessioned2021-07-07T15:15:12Z
dc.date.available2021-07-07T15:15:12Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3352
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectการพัฒนาผลิตภัณฑ์en_US
dc.subjectเค้กสอดไส้ครีมen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์เบเกอรี่en_US
dc.subjectเนื้อตาลสุกen_US
dc.subjectเค้กen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์เค้กสอดไส้ครีมคัสตาร์ดจากเนื้อตาลสุกen_US
dc.titleProduct Development of Cake Stuff Cream Custard with Ripe Palmyrah Fruit Pulpen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

  • Research Project [33]
    ปริญญานิพนธ์ (อนุญาติเฉพาะผู้ที่เข้าสู่ระบบเท่านั้น)

Show simple item record