Show simple item record

Product Development of Instant Black Glutinous Rice Cream Soup

dc.contributor.authorJiraporn Tantipongarpa | จิราภรณ์ ตันติพงศ์อาภาen_US
dc.contributor.authorSiriwan Preuttiwilai | ศิริวัลย์ พฤฒิวิลัยen_US
dc.contributor.authorWichulada Thavaroj | วิชชุลฎา ถาวโรจน์en_US
dc.date.accessioned2021-07-08T14:58:31Z
dc.date.available2021-07-08T14:58:31Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3371
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectการพัฒนาผลิตภัณฑ์en_US
dc.subjectอาหารกึ่งสำเร็จรูปen_US
dc.subjectซุปครีมen_US
dc.subjectข้าวเหนียวดำen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์ซุปครีมกึ่งสำเร็จรูปจากปลายข้าวเหนียวดำen_US
dc.titleProduct Development of Instant Black Glutinous Rice Cream Soupen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

  • Research Project [33]
    ปริญญานิพนธ์ (อนุญาติเฉพาะผู้ที่เข้าสู่ระบบเท่านั้น)

Show simple item record