Show simple item record

Product Development of Sacha Inchi Pudding Contains High Protein.

dc.contributor.authorPachsiree Lhaothong | ภัชศิรีย์ เหล่าทองen_US
dc.contributor.authorNarinphop Chuaykarn | นรินทร์ภพ ช่วยการen_US
dc.contributor.authorSiriwan Preuttiwilai | ศิริวัลย์ พฤฒิวิลัยen_US
dc.date.accessioned2021-07-09T15:10:19Z
dc.date.available2021-07-09T15:10:19Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3382
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectผงถั่วดาวอินคาen_US
dc.subjectถั่วดาวอินคาen_US
dc.subjectพุดดิ้งen_US
dc.subjectการพัฒนาผลิตภัณฑ์en_US
dc.subjectHigh Proteinen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์พุดดิ้งถั่วดาวอินคาโปรตีนสูงen_US
dc.titleProduct Development of Sacha Inchi Pudding Contains High Protein.en_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

  • Research Project [33]
    ปริญญานิพนธ์ (อนุญาติเฉพาะผู้ที่เข้าสู่ระบบเท่านั้น)

Show simple item record