Show simple item record

Application of Edible Freshwater Alga, Kamkung (chara corollina C.L. Willdenow on Color Enhancement in Fancy Carp

dc.contributor.authorWattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุลen_US
dc.contributor.authorWannanee Chankeaw | วรรณิณี จันทร์แก้วen_US
dc.contributor.authorUraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุลen_US
dc.date.accessioned2021-07-19T06:38:45Z
dc.date.available2021-07-19T06:38:45Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3445
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectอาหารปลาen_US
dc.subjectสาหร่ายก้ามกุ้งen_US
dc.subjectปลาคาร์ฟen_US
dc.titleการประยุกต์ใช้สาหร่ายก้ามกุ้ง (Chara corollina) เป็นสารเร่งสีปลาคาร์ฟen_US
dc.titleApplication of Edible Freshwater Alga, Kamkung (chara corollina C.L. Willdenow on Color Enhancement in Fancy Carpen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record