การประยุกต์ใช้สาหร่ายก้ามกุ้ง (Chara corollina) เป็นสารเร่งสีปลาคาร์ฟ
Application of Edible Freshwater Alga, Kamkung (chara corollina C.L. Willdenow on Color Enhancement in Fancy Carp
dc.contributor.author | Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล | en_US |
dc.contributor.author | Wannanee Chankeaw | วรรณิณี จันทร์แก้ว | en_US |
dc.contributor.author | Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล | en_US |
dc.date.accessioned | 2021-07-19T06:38:45Z | |
dc.date.available | 2021-07-19T06:38:45Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3445 | |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | Rajamangala University of Technology Srivijaya | en_US |
dc.subject | อาหารปลา | en_US |
dc.subject | สาหร่ายก้ามกุ้ง | en_US |
dc.subject | ปลาคาร์ฟ | en_US |
dc.title | การประยุกต์ใช้สาหร่ายก้ามกุ้ง (Chara corollina) เป็นสารเร่งสีปลาคาร์ฟ | en_US |
dc.title | Application of Edible Freshwater Alga, Kamkung (chara corollina C.L. Willdenow on Color Enhancement in Fancy Carp | en_US |
dc.type | Research Reports | en_US |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Research Reports [130]
รายงานการวิจัย