Show simple item record

Guideline to Promotion Halal Tourism for Muslim into Sustainable halal tourism at Songkhla Province

dc.contributor.authorAtchara Rattanama | อัจฉรา รัตนมาen_US
dc.contributor.authorPalita Akeuru | ปาลิตา เอกอุรุen_US
dc.contributor.authorTunyaporn Ariyasaranee | ธันยพร อริยะเศรณีen_US
dc.date.accessioned2021-08-10T11:26:33Z
dc.date.available2021-08-10T11:26:33Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3584
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectการท่องเที่ยวen_US
dc.subjectการส่งเสริมการท่องเที่ยวen_US
dc.subjectอาหารไทยen_US
dc.subjectนักท่องเที่ยวชาวต่างชาติen_US
dc.titleแนวทางการส่งเสริมการท่องเที่ยวเชิงอาหารไทยสำหรับนักท่องเที่ยวชาวต่างชาติ จังหวัดสงขลาen_US
dc.titleGuideline to Promotion Halal Tourism for Muslim into Sustainable halal tourism at Songkhla Provinceen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record