Show simple item record

Effect of drying and distillation time on essential oil content and antioxidant compositions of sweet flag

dc.contributor.authorSuwanna Pholmai | สุวรรณา ผลใหม่en_US
dc.contributor.authorThitikorn Chanwun | ฐิติกร จันทร์วุ่นen_US
dc.contributor.authorSiriwan Panmuang | ศิริวรรณ ปานเมืองen_US
dc.date.accessioned2021-08-16T14:55:54Z
dc.date.available2021-08-16T14:55:54Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3613
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectสารต้านอนุมูลอิสระen_US
dc.subjectว่านน้ำen_US
dc.subjectน้ำมันหอมระเหยen_US
dc.subjectการอบแห้งen_US
dc.titleผลของเวลาในการอบแห้งและการกลั่นต่อปริมาณน้ำมันหอมระเหยและปริมาณสารต้านอนุมูลอิสระจากว่านน้ำen_US
dc.titleEffect of drying and distillation time on essential oil content and antioxidant compositions of sweet flagen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record