Show simple item record

Application of coconut oil with extracted ginger blends with soybean as blended oil with proper fatty acid composition for nutrition and have stability during storage

dc.contributor.authorPensri Penprapai | เพ็ญศรี เพ็ญประไพen_US
dc.contributor.authorSuwanna Pholmai | สุวรรณา ผลใหม่en_US
dc.contributor.authorBoonruen Sunpetch | บุญเรือน สรรเพชรen_US
dc.date.accessioned2021-08-16T15:09:09Z
dc.date.available2021-08-16T15:09:09Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3614
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectน้ำมันมะพร้าวen_US
dc.subjectน้ำมันถั่วเหลืองen_US
dc.subjectกรดไขมันen_US
dc.subjectการเก็บรักษาen_US
dc.titleประยุกต์ใช้น้ำมันมะพร้าวที่มีสารสกัดจากขิงผสมรวมกับน้ำมันถั่วเหลืองเพื่อให้ได้น้ำมันผสมที่มีองค์ประกอบของกรดไขมันที่เหมาะสมทางด้านโภชนาการและมีความคงตัวต่อการเก็บรักษาen_US
dc.titleApplication of coconut oil with extracted ginger blends with soybean as blended oil with proper fatty acid composition for nutrition and have stability during storageen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record