การประยุกต์ใช้สารสกัดจากสาหร่ายสีแดงน้ำจืดเพื่อการปรับปรุงคุณภาพสีของกุ้งขาวแวนนาไม
Application on Freshwater Red Alga (Caloglossa beccarii DeToni) Extract for Color Quality Improvement of Pacific White Shrimp (Litopenaeus vannamei)
dc.contributor.author | Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล | en_US |
dc.contributor.author | Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล | en_US |
dc.contributor.author | Wanninee Chankaew | วรรณิณี จันทร์แก้ว | en_US |
dc.date.accessioned | 2021-11-17T07:19:54Z | |
dc.date.available | 2021-11-17T07:19:54Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3708 | |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | Rajamangala University of Technology Srivijaya | en_US |
dc.subject | สาหร่ายสีแดง | en_US |
dc.subject | สาหร่ายสีแดงน้ำจืด | en_US |
dc.subject | สารสี | en_US |
dc.subject | กุ้งขาวแวนนาไม | en_US |
dc.title | การประยุกต์ใช้สารสกัดจากสาหร่ายสีแดงน้ำจืดเพื่อการปรับปรุงคุณภาพสีของกุ้งขาวแวนนาไม | en_US |
dc.title | Application on Freshwater Red Alga (Caloglossa beccarii DeToni) Extract for Color Quality Improvement of Pacific White Shrimp (Litopenaeus vannamei) | en_US |
dc.type | Research Reports | en_US |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Research Reports [130]
รายงานการวิจัย