Show simple item record

The use of Lactobacillus casei to accelerate the compostion process from leftover marine fish waste and the efficiency of bio-extract on the growth of rice

dc.contributor.authorChanika Saenge Chooklin | ฌานิกา แซ่แง่ ชูกลิ่นen_US
dc.contributor.authorAneak Sawain | เอนก สาวะอินทร์en_US
dc.contributor.authorWeerasak Chaichan | วีระศักดิ์ ไชยชาญen_US
dc.contributor.authorTuanjai Piyang | เตือนใจ ปิยังen_US
dc.date.accessioned2021-11-19T14:10:08Z
dc.date.available2021-11-19T14:10:08Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3724
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectปุ๋ยน้ำหมักen_US
dc.subjectเศษปลาเหลือทิ้งen_US
dc.subjectข้าวพื้นเมืองen_US
dc.subjectปุ๋ยน้ำหมักen_US
dc.titleการใช้ Lactobacillus casei เพื่อเร่งกระบวนการหมักปุ๋ยน้ำหมักจากเศษปลาทะเลเหลือทิ้ง และประสิทธิภาพของปุ๋ยน้ำหมักต่อการเจริญเติบโตของต้นข้าวพื้นเมืองen_US
dc.titleThe use of Lactobacillus casei to accelerate the compostion process from leftover marine fish waste and the efficiency of bio-extract on the growth of riceen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record