การนำภูมิปัญญาของปลิงทะเลกาหมาด เพื่อก่อให้เกิดผลิตภัณฑ์ด้านอาหารและเครื่องสำอาง
The wisdom of the sea cucumber to produce food and cosmetic products
dc.contributor.author | Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต | en_US |
dc.contributor.author | Luksamee Vittaya | ลักษมี วิทยา | en_US |
dc.date.accessioned | 2022-03-02T15:21:10Z | |
dc.date.available | 2022-03-02T15:21:10Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3795 | |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | Rajamangala University of Technology Srivijaya | en_US |
dc.subject | ปลิงทะเลกาหมาด | en_US |
dc.subject | ภูมิปัญญา | en_US |
dc.subject | สมุนไพร | en_US |
dc.title | การนำภูมิปัญญาของปลิงทะเลกาหมาด เพื่อก่อให้เกิดผลิตภัณฑ์ด้านอาหารและเครื่องสำอาง | en_US |
dc.title | The wisdom of the sea cucumber to produce food and cosmetic products | en_US |
dc.type | Research Reports | en_US |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Research Reports [130]
รายงานการวิจัย