Show simple item record

Nutrients and bioactive compounds in dried seaweed crispy products from hydrolyzed edible freshwater algae, Kamkung

dc.contributor.authorUraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุลen_US
dc.contributor.authorWattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุลen_US
dc.contributor.authorWanninee Chankaew | วรรณิณี จันทร์แก้วen_US
dc.contributor.authorPongsri Pattanamanee | ผ่องศรี พัฒนมณีen_US
dc.date.accessioned2022-03-02T15:47:22Z
dc.date.available2022-03-02T15:47:22Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3797
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectสารอาหารen_US
dc.subjectสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพen_US
dc.subjectสาหร่ายก้ามกุ้ง (C. corallina)en_US
dc.subjectการไฮโดรไลเซทen_US
dc.titleสารอาหารและสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพในผลิตภัณฑ์ที่ได้จากการแปรรูปสาหร่ายก้ามกุ้งแผ่น ที่ผ่านการไฮโดรไลเซทen_US
dc.titleNutrients and bioactive compounds in dried seaweed crispy products from hydrolyzed edible freshwater algae, Kamkungen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record