Show simple item record

The Potential of Biosurfactant from Pomelo peel fermentation for bacterinl inhibition

dc.contributor.authorChanika Saenge Chooklin | ฌานิกา แซ่แง่ ชูกลิ่นen_US
dc.contributor.authorAneak Sawain | เอนก สาวะอินทร์en_US
dc.contributor.authorWanvipa Chaichan | วรรณวิภา ไชยชาญen_US
dc.date.accessioned2022-07-26T05:13:58Z
dc.date.available2022-07-26T05:13:58Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3829
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectสารลดแรงตึงผิวen_US
dc.subjectการยับยั้งแบคทีเรียen_US
dc.subjectเปลือกส้มโอen_US
dc.subjectการหมักen_US
dc.titleประสิทธิภาพของสารลดแรงตึงผิวชีวภาพที่ได้จากการหมักเปลือกส้มโอในการยับยั้งแบคทีเรียen_US
dc.titleThe Potential of Biosurfactant from Pomelo peel fermentation for bacterinl inhibitionen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record