Show simple item record

Optimal Condition of Sea Grapes (Caulerpa Lentillifera) Drying Using Hot Air Oven

dc.contributor.authorNatta Kachenpukdee | นัฏฐา คเชนทร์ภักดีen_US
dc.contributor.authorNopparat Mahae | นพรัตน์ มะแหen_US
dc.date.accessioned2022-07-26T05:36:13Z
dc.date.available2022-07-26T05:36:13Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3831
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectการอบแห้งen_US
dc.subjectตู้อบลมร้อนen_US
dc.subjectสาหร่ายพวงองุ่นen_US
dc.titleสภาวะที่เหมาะสมของการอบแห้งสาหร่ายพวงองุ่น (Caulerpa Lentillifera) ด้วยตู้อบลมร้อน (Hot Air Oven)en_US
dc.titleOptimal Condition of Sea Grapes (Caulerpa Lentillifera) Drying Using Hot Air Ovenen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record