Show simple item record

dc.contributor.authorUraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุลen_US
dc.contributor.authorWattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุลen_US
dc.contributor.authorPongsri Pattanamanee | ผ่องศรี พัฒนมณีen_US
dc.date.accessioned2023-01-09T07:45:58Z
dc.date.available2023-01-09T07:45:58Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/4183
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectfood industryen_US
dc.subjectfood seasoningen_US
dc.titleการใช้ประโยชน์จากน้ำต้มปูสดร่วมกับสาหร่ายก้ามกุ้งเป็นผลิตภัณฑ์ปรุงรสen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record