Search
Now showing items 1-3 of 3
การพัฒนาผลิตภัณฑ์เค้กสอดไส้ครีมคัสตาร์ดจากเนื้อตาลสุกProduct Development of Cake Stuff Cream Custard with Ripe Palmyrah Fruit Pulp
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ของขวัญของที่ระลึกจากผ้าทอพื้นเมืองเกาะยอ จังหวัดสงขลาProduct Development as Souvenir from KohYor Fabric In SongKhla
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
การพัฒนาสูตรมาตรฐานของผลิตภัณฑ์นมข้นหวานจากถั่วเหลืองข้าวโพด และน้ำผึ้งFormulation development of sweetened condensed milk product with soybeans, corn and honey
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)